Islam House

Thursday, January 31, 2013

Da din inima ta..


Intr-o zi ,un baiat sarac ,care vindea bunuri din usa in usa pentru a-si plati scoala,a descoperit ca mai avea doar un banut in buzunarul stang,si-i era foarte foame.Atunci el a decis sa ceara mancare la o casa vecina.Cu toata foamea,el si-a pierdut cumpatul,atunci cand in fata lui,a aparut o tanara frumoasa care i-a deschis usa .In loc de mancare el a cerut un pahar cu apa.
Ei i s-a parut ca el arata foarte flamand,si i-a adus un pahar mare cu lapte.El l-a baut incet ,si apoi a intrebat:
"-Cat de mult iti datorez?"
"-Nu-mi datorezi nimic,a raspuns ea,-Mama ne-a invatat ca niciodata sa nu accepti plata pentru o bunatate"
El a spus:
"-Atunci va multumesc din inima mea."
Cand Haward Kelly a parasit acea casa ,el nu s-a simtit mai puternic doar fizic,dar si credinta in Allah a fost foarte puternica .El a fusese gata sa renunte .
Ani mai tarziu,tanara s-a imbolnavit foarte grav.Medicii locali au fost stupefiati.In cele din urma,au trimis-o intr-un oras mare ,unde au fost chemati cei mai buni specialisti,pentru a studia boala ei rara.Doctorul Howard Kelly a fost chemat pentru consultatie.Cand a auzit numele orasului,de unde pacienta venise,o lumina stranie i-a umplut ochii.
Imediat el s-a ridicat,si s-a dus in jos ,pe holul spitalului,spre camera ei..Imbracat in halatul lui de doctor,,el a intrat la ea sa o vada.A recunoscut-o imediat.S-a dus inapoi,in camera de consultatii,determinat sa faca totul pentru a-i salva viata.Din acea zi,cazului i s-a dat o atentie deosebita.Dupa o lupta crancena,batalia a fost castigata
.Dr. Kelly a solicitat biroului de miscare factura finala,pentru a fi aprobata.El s-a uitat la ea,apoi a scris ceva pe margine,si proiectul de lege a fost trimis in camera pacientei.Ea se temea sa il deschida,caci era convinsa ca ii va lua tot restul vietii ei sa plateasca pentru toate.In cele din urma ea s-a uitat,si atentia i-a fost atrasa de ceva de pe marginea proiectului de lege.
Ea a citit aceste cuvinte:
"PLATIT IN INTREGIME ,CU UN PAHAR CU LAPTE...semnat Dr.Howard Kelly.

Lacrimi de bucurie i-au inundat ochii,si cu inima fericita a multumit "Multumesc Doamne,ca dragostea Ta s-a raspandit prin inimile si mainile oamenilor..."

No comments:

Post a Comment